Over evenementen

Hier bij Brownies&downieS Spijkenisse houden wij zo nu en dan wel eens gezellige evenementen, dit zijn alle gebruikelijke gebeurtenissen maar er zijn ook wel eens variaties!

High Tea

Brownies&downieS High Tea  –  € 21,50 p.p.
Gezellig ‘theeleuten’ met familie of vrienden en vriendinnen terwijl u geniet van een keur aan lekkere hapjes? Als binnenkomer een heerlijke amuse, gevolgd door een verrassingssoepje.

Na deze aangename starters zijn wij er weer met een overvloed aan verse luxe belegde broodjes. We sluiten de High Tea af zoals het hoort: lekker zoet! Uiteraard kunt u tijdens de High Tea onbeperkt genieten van onze ruime keuze aan diverse theesoorten. Bent u geen ‘thee-fan’, dan serveren wij u een lekkere kop koffie!

High Wine

Brownies&downieS High Wine  –  € 23,50 p.p.
Heeft u iets te vieren en wilt u dat op een bijzondere manier doen? Kies dan voor onze High Wine. Wij serveren u onze mooiste huiswijnen in rood, wit en rosé. Voor de lekkere trek zijn er overheerlijke sandwiches en hartige hapjes. Alles natuurlijk vers bereid in onze eigen keuken.

Een hoogtepunt van onze High Wine is de Brownies & Downies Verrassingssnack! U komt smaakpapillen tekort, want er komen werkelijk overheerlijke lekkernijen voorbij!

Eten wat de pot schaft.

Brownies&downieS Eten wat de pot schaft  –  € 15,00 p.p.
Één keer in de maand op Vrijdag organiseren wij eten wat de pot schaft.
Ons culinair team presenteert die avond hun kookkunsten 2 -gangen. Ons bedieningsteam zorgt er voor dat u een geheel verzorgde en ontspannende avond hebt.

Iedere donderdagavond zijn we open dan kunt u een keuze maken uit onze diner kaart of gebruikmaken van onze koopavond special voor de prijs van €9,95.